1. Home
  2. Diensten
  3. Begeleiden van financieringen

‘Actief in het managen
van vastgoed

Diensten

Begeleiden van financieringen

Er komt veel kijken bij vastgoed, zeker in de beginfase van uw bedrijf. Gelukkig kunnen wij u hierbij helpen op alle gebieden, waaronder de begeleiding van financieringen bij. Hierbij kunt u vertrouwen op onze jarenlange ervaring in de financiële sector.

Kennis van de sector en de banken

Banken zijn de afgelopen jaren veel voorzichtiger geworden in het verstrekken van financieringen. Ook als het gaat om vastgoed. Daarom is het van belang dat u alle mogelijke scenario’s voor uw bedrijf vooraf goed uitwerkt. Voor het geval dat het tegenzit wil elke bank namelijk ook een ‘worst case scenario’ voor de exploitatie zien.

In veel gevallen komen reguliere adviseurs hier niet uit. Zij hebben nu eenmaal niet de kennis en ervaring in de branche om dit type financieringen goed te kunnen begeleiden. Wij hebben die kennis wel in huis. We kennen de sector én weten wat financiers nodig hebben om ja te zeggen tegen uw businessplan.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van begeleiding van financieringen? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Parc Beaugarde
Parc Beaugarde lees meer
de Konijnenberg
de Konijnenberg lees meer
De Waarbeek
De Waarbeek lees meer

Wij helpen u graag!

neem contact op