1. Home
  2. Diensten
  3. Interim-management

‘Actief in het managen
van vastgoed

Diensten

Interim-management

Een eigenaar kan soms het vastgoed (tijdelijk) niet meer aansturen. Hier kunnen allerlei redenen voor zijn, zoals privéproblemen, een ziekenhuisopname of een overlijden. Wij kunnen u in dat geval helpen met interim-management. Laat ons tijdelijk waarnemen in uw plaats. We zijn er wanneer u ons nodig heeft.

Als u wilt, zijn we een of twee dagen in de week beschikbaar om het management van uw vastgoed over te nemen. Samen houden we zo uw bedrijf op de rails of we zetten het weer op het goede spoor.


Hulp bij financiële problemen

Regelmatig worden wij ingeschakeld wanneer vastgoedeigenaren in financiële problemen verkeren. Die uitdaging nemen we graag aan. Wij hebben namelijk een groep investeerders achter ons staan, waardoor we meestal op korte termijn al geld bij elkaar kunnen krijgen voor de financiële injectie die nodig is voor het bedrijf om te overleven. Aankloppen bij de bank hiervoor heeft immers niet veel zin meer in deze situaties.

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van interim-management? Neem contact met ons op. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden.

Parc Beaugarde
Parc Beaugarde lees meer
de Konijnenberg
de Konijnenberg lees meer
De Waarbeek
De Waarbeek lees meer

Wij helpen u graag!

neem contact op